Profil

ARHITECT CONSTANȚA oferă clienților și colaboratorilor săi servicii profesionale complete în domeniul arhitecturii și în domeniile conexe acesteia, la cele mai înalte standarde. Proaspăt absolventă a Facultății de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu București, vin în întimpinarea necesităților dumnevoastră de proiectare – urbanism, arhitectură, rezistență, instalații (termice, sanitare, electrice), restaurare, amenajări interioare și peisagere, precum și servicii de consultanță profesională în domeniu, întocmirea documentației necesare obținerii autorizației de construire, avize și acorduri, oferindu-vă soluția care vi se potrivește cel mai bine pe măsura exigențelor dumneavoastră.

Pentru a oferi o soluție completă, colaborăm cu specialiști (proiectanți de specialitate cu experiență), cum ar fi: ingineri de rezistență, tehnicieni, ingineri de instalații, geotehnicieni, etc.

Proiectarea se face 3D, astfel pe parcurs puteți vedea toate stadiile lucrării, ceea ce vă oferă posibilitatea de a face modificări înainte de finalizarea proiectului.

Legătura cu beneficiarul este ținută în permanență, astfel ajungându-se la o colaborare plăcută, relația fiind una deschisă. În plină dezvoltare, oameni dedicați și talentați, atenți la fiecare detaliu, care își urmăresc scopul, vin în întimpinarea clientului cu soluții inovatoare într-un timp util.

Oferta de preț pentru proiectare este personalizată funcție de proiect, în raport cu programul de arhitectură, suprafața desfășurată, complexitate, grad de detaliere, locație, necesitatea anumitor expertize și/sau studii de specialitate, avize, etc. Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați.

 

© Copyright 2012 — 2023 Anda G. Mitila
Realizat de melbo web design constanta